Уљуси Бекири

Историја

03 април, 2016 778 B csv e5438a96973cfd934e99e64c57e14200

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Дирекција за задолжителни резерви на нафта и нафтени деривати

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", "200 м2 село Черкези, Куманово 1980 /", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.230.000, 00 денари", Митсубиши АСХ 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "25.000, 00 денари", Мерцедес 190 Е 1992/2001, Стекнување со договор за купопродажба