Ана Чупеска-Станишковска

Историја

01 септември, 2019 1.07 KB csv 78235f824d34178110e5ba628b420199

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Комитет за заеднички стручно дисциплински и образовни прашања > Министерство за надворешни работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "1.403.000, 00", 2016/17 2029,

Недвижен имот, Заеднички имот, Спрат од куќа, "3.186.000, 00", 86 м2 Скопје 2009 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.025.000, 00", 57 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "2.000.000, 00", 26 м2 Скопје 1996 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.000.000, 00", 77 м2 Скопје 1991 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, 1295 м2 Струга 2014 1/2, Стекнување со наследство