Џемаил Елмази

Историја

01 февруари, 2017 737 B csv be54fda01a381bc063ea1dc888c85564

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Биро за регионален развој

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.612.500, 00 денари", "200 м2 село Доброште, Тетовско 2003 -", - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "123.000, 00 денари", Трактор ИМТ 1984/1984, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "492.000, 00 денари", Опел Астра 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба