Миле Сугарев

Историја

25 октомври, 2020 1.99 KB csv 8f81f5a13db6c08b4138b21dc76e4eb5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Фонд за здравствено осигурување на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "10.000, 00 ЕУР", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "3.561, 00 ЕУР", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "69.855, 00", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "484.142, 00", 2015 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "89.649, 00", 2019 2021,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "47.176, 00", - 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "20.000, 00", 2328 м2 Берово 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "215.000, 00", 35 м2 Делчево 196 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.700.000, 00", 92 м2 Делчево 1996 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.300.000, 00", 76 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, "600.000, 00", 36 м2 Делчево 1996 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Опел Астра 2008/2018, Стекнување со договор за купопродажба