Васил Пановски

Историја

07 февруари, 2019 1.60 KB csv f129c4749d00726a84137f95bef024a4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Република Полска

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "35.000, 00 евра", 2008 2028,

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2016 2024,

Друг имот, Заеднички имот, Средства во готово, "600.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "15.300, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "260, 00 УСД", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "9.000, 00 денари", 2016,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.628.496, 00 денари", 61 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "25.000, 00 денари", - -/-, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "240.000, 00 денари", Златен накит -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "42.000, 00 денари", Накит -/2006, Стекнување со договор за купопродажба