Ленче Алексовска - Величковска

Историја

04 јануари, 2022 1.35 KB csv e6727090374e84b999597813dcdcdbad спореди
16 јануари, 2017 1.69 KB csv 0ce5495beaa06dcc1682979d87873f58

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Факултет за Физичка култура

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Дел од куќа, "1.850.000, 00 денари", 86 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "2.500.000, 00 денари", 110 м2 Мариово 2010 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Магацински простор, "7.000.000, 00 денари", 500м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.500.000, 00 денари", 43 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес Бенз Ц Класа 2007/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "430.000, 00 денари", ВВ Пасат 2012/2016, Стекнување со договор за купопродажба