Ќани Сеадиновски

Историја

15 септември, 2019 1.43 KB csv bcaee3765a754f2fd9421dd23a416970

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Одбор за контрола на материјално финансиско работење > ЈП Службен весник на РСМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "50.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Плата, "25.700, 00", 1998-2019,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "10.000, 00 ЕУР", 1600 м2 Дебар 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "10.000, 00 ЕУР", 2400 м2 Дебар 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "50.000, 00", 800 м2 Дебар 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "150.000, 00 ЕУР", 270 м2 Центар Жупа 2006 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Ливада, "20.000, 00 ЕУР", 2400 м2 Центар Жупа 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.000, 00 ЕУР", Фолксваген Голф 4 2000/2011, Стекнување со договор за купопродажба