Музафер Зулбеари

Историја

10 мај, 2018 1.14 KB csv 9d64f76fad7b7b080fa05a08415b5b52

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Градски паркинг и зеленило Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "772.079, 00 денари", 2015 2025,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "23.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "15.000.000, 00 денари", "10.000 м2 село Дебреше, Гостивар 2016 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.460.000, 00 денари", "368 м2 село Дебреше, Гостивар 2016 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.460.000, 00 денари", "368 м2 село Дебреше, Гостивар 2016 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Ауди А4 1997/2011, Стекнување со договор за купопродажба