Горјан Тозија

Историја

02 октомври, 2017 351 B csv 4086d40481f39d74c861447d06cd9a15

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за филм на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "215.220, 00 денари", Фиат Гранде пунто 1.3 2005/2006, Стекнување со договор за купопродажба