Сашо Велески

Историја

20 ноември, 2017 2.24 KB csv f0c41d18148ec2ca51ea9d6ef7d28769

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > Македонски Телеком

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "денари 500.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, "денари 45.000, 00", Стопанска банка тековно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 30.000, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 500, 00", Халк Банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "50.000, 00 денари", / тековно,

Други приходи, Личен имот, Додаток како заменик претседател, "31.000, 00 денари", од 11.2017,

Други приходи, Личен имот, месечен надоместок, "62.000, 00 денари", од 13.10.2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.960.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.860.000, 00 денари", 171 м2 Прилеп 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Помошни објекти, "420.000, 00 денари", 21 м2 Прилеп 1980 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.960.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "130.000, 00 денари", Пежо 206 ХРД 1999/1999, Стекнување со договор за подарок