Роберт Орданоски

Историја

03 април, 2016 2.62 KB csv 2890b20578e9d5757dfb2e01db62e35f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за електронски комуникации

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 35.052, 00", НЛБ Тутунска банка - Виза 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари -14.810, 00", НЛБ Тутунска банка - Мастер 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари -40.893, 00", Стопанска банка - Мастер 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари -7.849, 00", Дајнерс 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 3.378, 00", Дајнерс 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "5.000, 00 евра", 2012 5 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "15.000, 00 евра", 2011 3 години,

Други приходи, Личен имот, Рента, "400, 00 евра", 2012,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "4.837, 00 евра", 13 м2 Скопје 2005 100%, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "14.000, 00 евра", 20 м2 Скопје 2005 100%, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа со двор, "180.000, 00 денари", "54 м2 со 512 м2 село Горна Белица, Струга 2010 100%", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "78.000, 00 евра", "84 м2 Скопје 2010 76, 9%", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "62.180, 00 евра", 78 м2 Скопје 2002 100%, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "24.447, 00 евра", Рено Меган 2012/2017, Стекнување на друг начин