Драги Ташев

Историја

10 мај, 2018 1.57 KB csv bd11ff8c9e2b38f3824706c08ae2d58e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Средно општинско училиште “Киро Спанџов-Брко“ - Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "1.000, 00 евра", / 2018, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Лозје, "1.000.000, 00", 17000 м2 Кавадарци 1975 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00", 190 м2 Кавадарци 1993 /, Стекнување со договор за подарок

Побарувања, Имот на родители, Недефинирани побарувања, "155.000, 00", 2017, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "640.000, 00", Шкода Суперба 2009/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "200.000, 00", зем. мех. мик 2004/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "200.000, 00", трактор имт 539 1987/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00", Ауди 80 тди 1992/2001, Стекнување со договор за купопродажба