Михајло Трпкоски

Историја

02 септември, 2018 1.15 KB csv 2931801870ec97ba2e64dabab9dd7f14

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Амбасадор > Амбасада на РМ во Црна Гора

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.065.000, 00 денари", 2013 2033,

Долгови, Личен имот, Кредит, "615.000, 00 денари", 2015 2023,

Други приходи, Личен имот, Приходи од закупнина, "120.000, 00 денари", 2017,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.250.000, 00 денари", 80 м2 Скопје 2018 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.100.000, 00 денари", 79 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.400.000, 00 денари", 80 м2 Скопје 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Форд Мондео 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба