Марјан Милошевски

Историја

02 октомври, 2019 1.80 KB csv 965c6788fec9bd661f8affa08b88bce5 спореди
25 септември, 2019 1.96 KB csv 4319fbec1510e3e255c0f9cd66588334 спореди
01 септември, 2019 1.60 KB csv 4291b4b285ab2cf174a946533859f20c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Водовод Илинден

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "2.243, 00 денари", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "320.937, 00 денари", 2018 2021,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "126.230, 00 денари", "971 м2 Дељадровци, Илинден 2014 1/1", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "65.000, 00 денари", "514 м2 Марино, Илинден 2012 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа во изградба, -, "217 м2 Марино, Илинден - -", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан со гаража, "2.237.000, 00 денари", "76 м2 + 12 м2 Марино, Илинден 2017 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.320.000, 00 денари", 53 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "185.000, 00", Волксваген Пасат 1.9 ТДИ 2007/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Цитроен ц3 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба