Анета Пејоска

Историја

07 февруари, 2019 227 B csv a810dc1fcf4c024e980a32679cf000ad

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ Орде Чопела Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "3.000.000, 00", 2016 2046,