Горан Кавраков

Историја

01 септември, 2019 632 B csv b911cf539a1ff9b4a155c70bc2b7081a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ДМУЦ Сергех Михајлов Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "900.000, 00", 2016 2026,

Друг имот, недал податок, Алт саксофон Јамаха, "120.000, 00", , - недал податок -

Друг имот, недал податок, Тенор Саксофон Селмер Марк 7, "210.000, 00", , - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "210.000, 00", Рено Модус 2004/2016, - недал податок -