Добрила Јовевска

Историја

10 мај, 2018 1.38 KB csv 1154d8a98b4cc7a8266111e6ed96aba8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Ванчо Китанов“ - Пехчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "500.000, 00 денари", 9.475м2 Пехчево 1993 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 197м2 Пехчево 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Производни капацитети, "10.000.000, 00 денари", 409м2 Пехчево 2000 -, Стекнување со наследство

Побарувања, Личен имот, советнички паушали, "150.000, 00", 2014-2017, - недал податок -

Побарувања, Личен имот, советнички паушали, "17.800, 00", 2017-2018, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.200.000, 00 денари", Волфсваген Туарег 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Сузуки Џими 2001/2010, Стекнување со договор за купопродажба