Горица Неделковска

Историја

10 мај, 2018 1.50 KB csv 3cfd8b9070bc43bc2be12a2f58ceca32

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, - не дал податок -, "5.000, оо Евра", Уни Банка 2008, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, - не дал податок -, "8.000, оо Евра", Уни Банка 2008, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "80.000, оо денари", 2015 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "220.000, оо денари", 2015 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "48.000, оо денари", 2017 2020,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "70.000, оо денари", 2015 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "120.000, оо денари", 55 м2 Кавадарци 1988 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, оо денари", Рено Лагуна 2005/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, оо денари", Фиат Уно 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба