Неџад Мехмедовиќ

Историја

02 октомври, 2019 1.70 KB csv 5206c52f1a786af5ad987d2bbce4c544

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на министер > Министерство за политички систем и односи меѓу заедниците

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.209.507, 00", 2019 2039,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, -, 48 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 19 м2 Скопје 2006 19/549, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 574 м2 СКопје 2006 574/1255, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, -, 3249 м2 Скопје 2006 1/8 од 25992, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, -, 354 м2 Скопје 2015 354/7863, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, -, 583 м2 Скопје 2015 583/12964, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 46 м2 Скопје 2006 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "707.250, 00", БМВ Х1 2010/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00", Форд Фокус 2003/2018, Стекнување со договор за купопродажба