Анифе Демировска

Историја

03 април, 2016 878 B csv ad0bf22322a1204bf044f7fbf27aaad5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Управа за развој на образованието на заедниците

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "8.600, 00 евра", ,

Други приходи, Имот на брачен другар, пензија, "9.000, 00 денари", ,

Други приходи, Личен имот, плата, "32.000, 00 денари", ,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "30.000, 00 евра", . Делчево, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "90.000, 00 евра", . Делчево, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "5.000, 00 евра", Опел Вектра 1991/, - недал податок -