Даниел Бошевски

Историја

01 септември, 2019 1.53 KB csv bd296375823cde6a821d563da62d2f7e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Одбор за контрола на материјално финансиско работење > ЈУ Национален Парк „Пелистер“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "58.510, 00", 2018 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "80.000, 00", 2019 2021,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 1598 м2 Македонија 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 3852 м2 Македонија 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 4208 м2 Македонија 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 600 м2 Македонија 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00", 169 м2 Македонија 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "150.000, 00", Фергусон ИМТ 1973/1975, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Форд Фокус 2003/2016, Стекнување со договор за купопродажба