Шаип Зенељи

Историја

02 октомври, 2017 606 B csv e6472c8a5003f797ce58b3075dab3ff4 спореди
03 април, 2016 538 B csv 5fd0128762f145a5f90f4046a21be81e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Фонд за пензиско и инвалидско осигурување

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "20.000, 00 еур", 2008 2038,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.850.000, 00 денари", 102 м2 Скопје 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес ц 270 2002/2014, Стекнување со договор за купопродажба