Роберт Бекироски

Историја

11 октомври, 2017 410 B csv 717a4015e7e31a1e913eb5e043535e45

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за лекови и медицински средства

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "297.000, 00 денари", 2014 2021,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "487.760, 00 денари", 536 м2 село Ростуша 2013 1/2, Стекнување со договор за подарок