Александар Попоски

Историја

28 април, 2020 951 B csv 1a919aee8ee88e428ffdd2c757be679a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Специјализирана болница за нефрологија - Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "4.000, 00 ЕУР", Шпаркасе банка 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "520.000, 00 денари", - 2023,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.500.000, 00 денари", 150 м2 Струга 2002 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, "1.000.000, 00 денари", "2.000 м2 с.Ложани, Струга 2018 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "16.000, 00 ЕУР", Тојота Корола 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба