Сашо Ристовски

Историја

10 мај, 2018 876 B csv 8a9f3ec464b07455ba247ac7812b7ab2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Театар Комедија - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.152.500, 00 денари", 2007 2022,

Недвижен имот, Имот на родители, Дел од куќа, /, 25 м2 Скопје - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, /, "- село Теово, Велес - -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.874.000, 00 денари", 58 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "800, 00 евра", Рено Твинго -/2017, - недал податок -