Ѓоко Ѓорѓевски

Историја

02 октомври, 2017 1.04 KB csv 575cb71754e08a3bffe269aa4ed4436b спореди
03 април, 2016 1.04 KB csv 8242c260b236b296a88a24bb36a97081

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ при Светата Столица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "EUR 20.000, 00", INTESA SAN PAOLO -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "EUR 20.000, 00", Стопанска банка 2011/13, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, нема податок, "40 м2 село Коњари, Скопје 1980 -", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, нема податок, 120 м2 Скопје 1986 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, нема податок, Сеат Кордоба 1994/2004, Стекнување со договор за купопродажба