Венко Данчев

Историја

02 октомври, 2017 2.85 KB csv 504e56e0b09de53a56861fbccc8fb7f1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здраствен Дом - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 25.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 52.000, 00", Стопанска банка 2005, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 616.000, 00", Стопанска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 121.000, 00", Комерцијална банка 2004, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 245.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Договорни услуги, "115.000, 00 денари", 2016-2017,

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "600.000, 00 денари", 320 м2 Виница 2007 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, -, 34.307 м2 село Блатец 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "600.000, 00 денари", 120 м2 село Блатец 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "8.300.000, 00 денари", 417 м2 Виница 2010 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Други превозни средства, "120.000, 00 денари", Скутер Априлја 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "830.000, 00 денари", БМВ Х3 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "270.000, 00 денари", Трактор ИМТ 539 1985/2009, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Астра 1.7 тд 1998/1998, Стекнување со договор за купопродажба