Горан Козаров

Историја

25 октомври, 2020 3.34 KB csv dac357146aefdeea14ff3b57af135757 спореди
06 декември, 2019 3.16 KB csv 53d393771d7af6ef86dc4f1fd561ec21

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Водовод Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, - не дал податок -, "EUR 22.812, 00", Силк Роуд Банка АД Скопје 2013, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, - не дал податок -, "EUR 21.000, 00", Силк Роуд Банка АД Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, - не дал податок -, "EUR 586, 49", Силк Роуд Банка АД Скопје 2012, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.506.904, 00 денари", 2015 2030,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.220.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.232.670, 00 денари", 2017 2027,

Друг имот, Личен имот, Отпремнина за престанок на работен однос, "1.164.240, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Кирија, "11.000, 00", 2015,

Други приходи, Имот на брачен другар, Кирија, "11.400, 00 денари", 2012,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, -, 2008,

Други приходи, Личен имот, кирија, -, од 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.223.513, 00 денари", 81 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.332.140, 00 денари", 52 м2 Битола 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.214.000, 00 денари", 78 м2 Битола 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, /, 64 м2 Битола 2015 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "120.000, 00", - - 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.000.000, 00 денари", 75 м2 Битола 2006 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.520.000, 00 денари", 81 м2 Битола 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "700.000, 00", WV Golf 2015/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "799.500, 00 денари", Форд Фокус 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "176.500, 00 денари", 353 2006, Стекнување на друг начин