Зоран Аговски

Историја

10 мај, 2018 587 B csv 90671772a236accfce0de7e04d4d2f73

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД Водостопанство на РМ - Подружница Берово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00 денари", 2017 2025,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 181 м2 Берово 2017 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "35.000, 00 денари", Шкода Фелиција 1995/2004, Стекнување со договор за купопродажба