Мира Георгиевска

Историја

07 февруари, 2019 515 B csv 54de7f244c10abfbd3b8c497d2986774

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Центар за култура - Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "30.750, 00 денари", 50 м2 Крива Паланка - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "522.146, 00 денари", 76 м2 Крива Паланка - 1/2, Стекнување со наследство