Мирјана Божиноска

Историја

11 октомври, 2017 1.25 KB csv 2f2778329d65a05fee3dbd12f6dce68a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Центар за култура „Кочо Рацин“ Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "626.715, 00 денари", 2015 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "6.150.000, 00 денари", 26 м2 Кичево 2016 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште под објект, "98.400, 00 денари", 32 м2 Кичево 2016 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "18.450.000, 00 денари", 400 м2 Кичево 1986 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Овошна градина, "16.125.300, 00 денари", 5.244 м2 Кичево 2016 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Опел Астра 1997/2015, Стекнување со договор за купопродажба