Катерина Бојковска

Историја

07 февруари, 2019 1.32 KB csv 71aed3180f95736ee84e61ae3ece4d33

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Гоце Делчев

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "40.000, 00", неопределено неопределено,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00", - 2020,

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "60.000, 00", неопределено неопределено,

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00", 2017 2020,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "100.000, 00", неопределено неопределено,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.500.000, 00", 140 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.400.000, 00", 150 м2 Илинден 1970 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Опел корса 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба