Фатмир Касуми

Историја

07 февруари, 2019 388 B csv 61aa7bb3165c2bc3c928e76fe5278601

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП „Пиша„

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "5.000, 00 евра", 2017 2027,

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "2.000, 00 евра", Фолксваген Голф 3 1996/-, - недал податок -