Наум Илиески

Историја

10 мај, 2018 913 B csv 4b06c576f5db5e855f4b4e53b47b2bf8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за комунални дејности „Комуна“ - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "104.004, 00 денари", Стопанска банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "3.122, 00 денари", Стопанска банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "131.313, 00 денари", Стопанска банка /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "240.000, 00 денари", 128 м2 Крушево 1972 /, Стекнување со договор за градба