Добре Ефремовски

Историја

17 август, 2020 1.42 KB csv 328fc3ddc543dd06ae7a7a21f9328789 спореди
03 јануари, 2020 1.43 KB csv 9773d7b0d527abe5b4b5b7249264f924

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Управа за прашање на борците и воените инвалиди

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2008, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "473.427, 00", 67 м2 Скопје 1998 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.976.000, 00 денари", 58 м2 Скопје 1991 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.262.140, 00 денари", 54 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Корса 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "668.980, 00", Тојота Јарис -/-, Стекнување со договор за купопродажба