Невенка Поп-Ангелова

Историја

01 септември, 2019 726 B csv c1e008852ecb79ebf4ab198026c6ec4c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУГ Добри Даскалов - Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00", 2016 2022,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.800.000, 00", 160 м2 Кавадарци 2003 /, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Mazda 6 2003/2016, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00", Hundai 1996/1997, Стекнување на друг начин