Павле Трајанов

Историја

07 февруари, 2019 3.21 KB csv 2b5a0fb9f3f044bc4e796a0dffd46cc8 спореди
02 септември, 2018 2.73 KB csv b7bd96e4b0a24f13bc9a524b1b783bd9 спореди
06 март, 2018 2.53 KB csv 266c891f8612f4412ff2dd0ac7e6ffae

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Национален кординатор за намалување на ризици од несреќи и катастрофи > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 2.500, 00", - -, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 40.000, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 12.000, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 20.000, 00", Шпаркасе банка /, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "140.000, 00 денари", 2015/16 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "27.000, 00 денари", 2014 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, -, - -,

Друг имот, Имот на деца, Куќа за одмор и земјиште во КО Горно Соње, "2.000.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, /, 700 м2 - - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", 1.381 м2 село Горно Соње 1989, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "400.000, 00 денари", "138, 5 м2 село Горно Соње 1997 -", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, /, 176 м2 - - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "75.000, 00 денари", "125.000 м2 село Долни Радеш, Радовиш 1992 /", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "600.000, 00 денари", "76 м2 село Долни Радеш, Радовиш 1996 /", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан со тераса и подрум, "400.000, 00 денари", 72 м2 со 11 м2 и 3 м2 Скопје 1992 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Пежо 206 1999/1999, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Опел Инсигниа 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба