Аднан Ибраими

Историја

10 мај, 2018 1.04 KB csv f5769718fb0a19ec1b34f19e3e33421b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Долнени

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, оо денари", 15.10.2016 2021,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, оо денари", 1460 м2 с. Житоше 1992 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "30.000, оо денари", Фолксваген Голф 1 1985/1992, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "90.000, оо денари", трактор ИМТ 533 1970/2013, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, оо денари", Фолксваген Поло 1998/2012, Стекнување со договор за купопродажба