Александар Донев

Историја

25 октомври, 2020 1.52 KB csv f09bbe6bed4526dbab467b3a218f5105

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > КПУ Казнено-поправен дом Идризово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "3.000, 00 ЕУР", Шпаркасе банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "420.000, 00 денари", Комерцијална банка 2020, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2020 2025,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "10.000, 00", 40 м2 Колонија Идризово 2005 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "45.000, 00", 90 м2 Колонија Идризово 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, доградба, "22.000, 00", 45 м2 Колонија Идризово 2005 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Опел Вектра 1997/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Опел Корса 1995/2005, Стекнување со договор за купопродажба