Фарук Зекири

Историја

10 мај, 2018 1.78 KB csv 06bbb83ef6df88ae97fa0edfe620df94 спореди
17 февруари, 2017 1.75 KB csv 33dd7c720f5fb94daee70b8cc85697a1 спореди
03 април, 2016 1.93 KB csv 856e33e51ee6575be59658cf094b5b5a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУГС,,Зеф Луш Марку,,Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, нема податок, НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа, нема податок, 600 м2 Скопје 2010 1/9, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа, нема податок, 600 м2 Скопје 2010 1/9, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, нема податок, 80 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Барака со двор, "3.549.600, 00", 49 м2 со 203 м2 и 80 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, нема податок, 600 м2 Скопје 2010 1/9, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "1.000, 00 евра", Опел Астра 1.7 1992/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "15.000, 00 евра", Џип Мазда МХ1 2008/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "9.000, 00 евра", Мерцедес ЦДИ 220 2007/2016, Стекнување со договор за купопродажба