Мируше Амети

Историја

03 април, 2016 674 B csv 8561e573e5818417c43b0cce427e01d6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен Испитен Центар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2013 7 години,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "16.000, 00 денари", Од 2009,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "4.920.000, 00 денари", 800 м2 Тетово 1981 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.230.000, 00 денари", 200 м2 Тетово 1981 -, Стекнување со наследство