Тихомир Тасев

Историја

10 мај, 2018 564 B csv 38010896609bc566e140796f6a83d9c4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ „Ванчо Прке“ - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Изнајмен простор од имот на родител, "6.200, 00 денари", месечно,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Мазда 3 2008/2008, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Фолксваген Пасат 1998/2010, - недал податок -