Бејтула Камбери

Историја

03 јануари, 2020 1.28 KB csv d55480331a690fe5af0c621e0e15ef2f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Наим Фрашери, Неготино Полошко

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, 00", 2015 /,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "6.027.000, 00", 1.200 м2 с. Неготино Полошко / /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "922.500, 00", 7.600 м2 с. Неготино Полошко / /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.225.000, 00", 360 м2 с. Неготино Полошко / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, парцела во индустриска зона, "8.979.000, 00", 7.300 м2 с. Неготино Полошко / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, погон за производство, "7.687.500, 00", 500 м2 с. Неготино Полошко 1987 /, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00", Мазда 2008/2018, - недал податок -