Тони Коњановски

Историја

12 декември, 2016 1.08 KB csv 2ece2d10a65b79fa2c19ca2af9c98053

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 2.400, 00", Стопанска банка Ад Битола 2016, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.860.480, 00 денари", 38 м2 Охрид 1983 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Накит -/-, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "60.000, 00 денари", накит -/-, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Тојота корола 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба