Александра Матеска

Историја

10 мај, 2018 718 B csv bb1ea5ace7a90aaa4069abdbce9c66d1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈПКД „Маврово“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "700.000, 00 денари", 2012 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со помошни простории, "3.100.000, 00 денари", 62 м2 + 2 м2 + 12 м2 Гостивар 2015 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "550.000, 00 денари", Шевролет Авео 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба