Борче Миревски

Историја

07 февруари, 2019 529 B csv 38124f86c3e009c4aae2b2bd6e0fbe0d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Кирил Пејчинович“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.000.000, 00 денари", 41 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Даеву Рејсер 1994/2005, Стекнување со договор за купопродажба