Иван Игњатов

Историја

03 април, 2016 1.09 KB csv c6ab2038f63c688e0809bda4909e5b99

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Раководител на Ревизорско тело > Државен завод за ревизија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "EUR 1.700, 00", Стопанска банка АД Скопје 2007, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 1.020, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2004, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 7.303, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2006, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "USD 815, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2005, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, парична награда, "59.772, 00 денари", 2007-2008,