Силвана Митревска

Историја

15 септември, 2016 2.87 KB csv 6efffa697898638cf3facb5e88f8d769

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУДГ 11 Септември Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "200.000, 00 денари", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "500.000, 00 денари", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "60.000, 00 денари", 2011 2018,

Долгови, Личен имот, Кредит, "250.000, 00 денари", 2016 2020,

Друг имот, Имот на брачен другар, Земјоделска механизација, "500.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од земјоделие, "176.200, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "7.500.000, 00 денари", - Ресен 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 328 м2 Ресен 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 154 м2 Ресен 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.500.000, 00 денари", 62 м2 Ресен 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Трактор ХАТ ТАТ 2013/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Сеат Кордоба 1995/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Трактор ИМТ 533 1985/2016, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Застава 101 1987/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Форд Транзит 2001/2007, Стекнување со договор за купопродажба