Мелита Периќ

Историја

01 септември, 2019 342 B csv 2fa9f5780c20bd90c447988747b27e22

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ООУ „Петар Мусев“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00", Опел Вектра 1995/2017, Стекнување со договор за купопродажба