Елена Даскалова

Историја

20 јули, 2017 234 B csv 3c7df65de7f069e4dce52879f3be33bb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Општински ученички дом „Лазар Лазаревски“ - Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "370.500, 00 денари", 2015 4 години,